Futbolcuların alacakları nedeniyle antrenmana inmediği Türk Ocağı’nda yönetim ile futbolcular arasında yapılan görüşmeler olumlu geçti
Girne’nin sarı siyahlı ekibi Türk Ocağı’nda önceki gün futbolcuların alacakları nedeniyle antrenmana çıkmamaları ile başlayan gerginlik dün de devam etti.
Türk Ocağı futbolcuları dün yapılan antrenmana da katılmazken yönetim ile futbolcular toplantı yaptı.
Nedenler anlatıldı
Yapılan toplantıda yönetim futbolcuların maaşlarının neden ödenmediği sorunun neden kaynaklandığı futbolculara anlatılırken futbolcuların da kulüplerine sahip çıktıkları belirtildi.
Türk Ocağı kulüp başkanı Mustafa Şener yaptığı açıklamada futbolculara sorunun aşılabileceğini anlattıklarını ve neden kaynaklandığını anlattıklarını söyledi.
Şener “aşılaşamayacak sorun yok yeterki sabırlı olalım” dedi.
İstifa edenlere yeni davet
Mustafa Şener yönetimden istifa eden yönetim kurulu üyeleri ile bugün yeniden bir toplantı yaparak aradaki iletişim kopukluğunun giderileceğini söyledi.
Şener bugün yapılacak toplantıda yönetimden istifa eden yönetim kurulu üyelerinin görevlerine geri dönmelerini isteyeceklerini kaydetti