Kıbrıs Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Kombos ile ABD Dışişleri Bakanı Blinken’in ABD Dışişleri Bakanlığı'nda yaptıkları görüşmede, iki ülke arasındaki iş birliğinde stratejik bir adım atıldı.
Kombos, “Kıbrıs’ın 50 yıldır Türkiye tarafından işgal edilmesine de bu çerçeve içinden yaklaşmaları gerektiğini ve bu hususta ABD’nin desteğine güvendiklerini” söyledi. İki bakanın attığı imzayla Kıbrıs Cumhuriyeti’nin, ABD Vize Muafiyeti Programına katılmaya bir adım daha yaklaştığını vurgulandı. Atılan imzayla Kıbrıs vatandaşlarına ABD’ye iş için veya turistik olarak 90 güne kadar, bugüne kadar olduğu gibi “B” tipi pasaport vizesi olmadan seyahat etmelerine izin verileceği belirtildi.
Erhürman, ABD Büyükelçisi Breslow’la görüştü
'KTHY yeniden göklere çıkacaksa, siyasi sloganlarla değil, şeffaf, hesap verebilir ve sürdürülebilir bir yapı ile çıkmalı'
Üstel: “Manisa’da meydana gelen elim hadise bizleri derinden üzdü”
Kişi: “Toplumdaki değişim talebi çok güçlü”
Ertuğruloğlu: “Erdoğan’a kararlı duruş ve tarihi çağrısını yinelemesinden dolayı en derin şükranlarımı sunuyorum”
Üstel: 'Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma tarihi nitelikte'
SÖZ ONLARDA KALSIN İŞ BİZDE OLACAK
DP ÖRGÜTLENME AĞINI YURT DIŞINA TAŞIYOR
BU KEZ ÇÖZÜME ULAŞTIRACAK BİR MÜZAKEREYİ İSTİYORUZ!..