CTP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, yüzlerce destekçiyle Yüksek Seçim Kurulu’na yürüyerek başvurusunu tamamladı; Erhürman, “Yapacak çok işimiz, yürüyecek uzun bir yolumuz var. Bu ülke, bu halk; kendisiyle, ülkesiyle, kurumlarıyla yeniden gurur duyacak.
Hep birlikte yürüyecek, hep birlikte kazanacağız” dedi. Erhürman başvuru sonrası yaptığı açıklamada, “Hangi partiden olduğuna bakmadan, çocuklarımız için gönülleri kazana kazana yürümeye devam ediyoruz” dedi. Başvuru sonrası kalabalık, “Sesimiz, sözümüz Tufan Erhürman” , “Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman” sloganları da attı.
Tatar: “Hristodulidis kendi bindiği dalı kesti”
PANDEMİ DÖNEMİNİ MUMLA ARAYABİLİRİZ
İSRAİL’İN KAYBI BÜYÜK AMA GİZLEMEYE ÇALIŞIYOR
KIBRIS TÜRKLERİNİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYIZ
“ERKEN SEÇİM KAÇINILMAZ OLDU”
SOSYAL DEMOKRAT BİRLİKTELİK ÇAĞRISI
ELEKTRİK BAĞLANTISI KIBRIS, TÜRKİYE VE YUNANİSTAN ARASINDA KURULMALI
İncirli: 'Ülkeyi, adalet, dürüstlük, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerini temel alan üretime dayalı bir ekonomik modelle yöneteceğiz'
Çeler: “Yeni hükümet 30 milyarlık ekonomik enkaz devralacak”