UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, ülke gündemine ilişki değerlendirmelerde bulunurken, siyasi istikrarın önemine vurgu yaptı.
Üstel, her platformda ülkede istikrarı sağlayarak 3 buçuk yılda 30 yılda yapılmayanları yaptıklarını söyledi. Bu mevsime gelinmesine rağmen tüm otellerin dolu olduğunu, altyapıdan, sağlığa birçok alanda yatırımların sürdüğünü kaydeden Üstel, 'Tüm bunlar siyasi istikrar sayesinde oldu' dedi. Kıbrıs Türk halkına uygulanan spor ambargolarını anımsatan Başbakan Üstel 2026 mali yılı bütçesinde Lefkoşa'da yeni bir spor kompleksi yapılması için bütçe ayrıldığını söyledi. Kıbrıs sorunu konusuna da değinen Üstel, Federasyon görüşmelerinin yıllarca sürdüğünü ancak Rumlar'ın zihniyetinin hiçbir zaman değişmediğini kaydetti. Üstel, 'Bizim başka alternatifimiz yok. Bizim alternatifimizi iki devletli çözümdür” diye konuştu.
Erhürman, ABD Büyükelçisi Breslow’la görüştü
'KTHY yeniden göklere çıkacaksa, siyasi sloganlarla değil, şeffaf, hesap verebilir ve sürdürülebilir bir yapı ile çıkmalı'
Üstel: “Manisa’da meydana gelen elim hadise bizleri derinden üzdü”
Kişi: “Toplumdaki değişim talebi çok güçlü”
Ertuğruloğlu: “Erdoğan’a kararlı duruş ve tarihi çağrısını yinelemesinden dolayı en derin şükranlarımı sunuyorum”
Üstel: 'Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma tarihi nitelikte'
SÖZ ONLARDA KALSIN İŞ BİZDE OLACAK
DP ÖRGÜTLENME AĞINI YURT DIŞINA TAŞIYOR
BU KEZ ÇÖZÜME ULAŞTIRACAK BİR MÜZAKEREYİ İSTİYORUZ!..