-
Başbakan Ersan Saner ve YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’ya yönelik eleştirilerde bulunan Sucuoğlu açıklamalarda bulunarak, yaşanan krizin suni bir kriz olduğunu, Saner ve Arıklı’nın danışıklı dövüş yaptığını öne sürdü.
Sucuoğlu, Bertan Zaroğlu’nun seçime girmemesi için Erhan Arıklı’nın seçimin erken tarihte olmasını istediğini ve bu nedenle erken seçime gidilebilmesi için bir kriz yaratmaya çalıştığını savundu.
Başbakan Saner’in ise UBP Kurultayı olmadan ya da baskın bir kurultay ile seçime gitmek istediğini çünkü kurultayın olması halinde kurultayı kaybedeceği düşüncesinde olduğunu ortaya attı.
KOOP-SÜT’ÜN ÜRÜNLERİ BOZUK ÇIKTI
MSB'den düşen F-16 uçağıyla ilgili açıklama
Nilden Bektaş, Erhürman Bahar Esintileri Sanat Derneği heyetiyle bir araya geldi
Türkiye MSB: “Türkiye'nin güvenlik gerekçesiyle İran topraklarına girmeyi planladığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır”
“Mesleklerin Geleceğine Bakış” paneli düzenlendi
En fazla yağış Beylerbeyi’ne düştü
KTÖS Genel Sekreteri Maviş, “Kaymaklı geçiş noktasının açılması önerisine” destek belirtti
Hristodulidis’ten geçiş kapıları konusunda açıklama
DAÜ, üç alanda iş birliği protokolü imzaladı